Telegram Hesabını Silme


 
Telegram hesabını tamamen silmek mümkündür. Bunun için öncelikle telefonunuzdan Telegram uygulamasını açın. Sol üst taraftaki menü simgesini tıklayın ve çıkan seçeneklerden Settings‘i seçin. Açılan sayfada ayarlar bölümün altında bulunan Privacy and Security‘e tıklayın.
 


Aşağıdaki resimde işaretlenen 6 months yazısına tıklayarak 1 month seçeneğini seçin. Bu ayardan sonra bir ay içinde Telegram uygulamasına giriş yapmadığınız taktirde; gruplarınız, mesajlarınız ve kişileriniz birlikte hesabınız tamamen silinecektir.
 


En son olarak telefonunuzdaki Telegram uygulamasını kaldırarak bu işlemi tamamlayın.